Opgave Paasbuitenrit

  Op tweede Paas-, Pinkster- en Kerstdag organiseert Manege Snorrewind heerlijke buitenritten. De Paasrit is op Tweede Paasdag van 08.30-10.30 uur voor gevorderden en van 11.00 tot ca 13 uur voor halfgevorderden. Tijdens deze rit houden we doorgaans een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. Meegaan kan ook met eigen paard/pony. Voorwaarde voor onze buitenritten is dat u de rijkunst voldoende beheerst.

  Voor de Paasrit op 18 april kun je drie voorkeurspaarden/pony's opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard. Let op: Er is altijd veel animo voor deze ritten. Vol is vol.

  € 35 voor abonnementhouders
  € 23 eigen paard

  Bij afmelding na 10 april blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik geef me op voor de Paasbuitenrit op Tweede Paasdag

  Ik ga mee in de

  Betaling voor deze buitenrit via:

  automatische incasso (alleen Snorrewind ruiters)bankbetaling (vooraf)

  Eerste keus (naam paard/pony)

  Tweede keus (naam paard/pony)

  Derde keus (naam paard/pony)

  Eventuele opmerkingen