Opgave Paasbuitenrit

  Op tweede Paas-, Pinkster- en Kerstdag organiseert Manege Snorrewind heerlijke buitenritten. De Paasrit is op Tweede Paasdag van 08.30-10.30 uur en is voor halfgevorderden en gevorderden. Tijdens deze rit houden we doorgaans een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. Ook niet-Snorrewind ruiters kunnen zich voor de feestdagritten opgeven. Dit kan met eigen paard/pony of met een bij Manege Snorrewind gehuurd paard (pony). Voorwaarde is wel, dat u de rijkunst voldoende beheerst.

  Voor de Paasrit kun je drie voorkeurspaarden/pony's opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

  € 31 voor abonnementhouders
  € 46 voor niet abonnementhouders
  € 21 eigen paard

  Betaling voor deze buitenrit via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Bij afmelding na 14 april blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik geef me op voor de Paasbuitenrit op Tweede Paasdag

  Eerste keus (naam paard/pony)

  Tweede keus (naam paard/pony)

  Derde keus (naam paard/pony)

  Eventuele opmerkingen