Opgave Paardenhoofd

    Wil jij ook zo'n gaaf Paardenhoofd voor Kerst maken? Geef je dan op voor de Workshop! Jeannette Hargeerds geeft deze workshop op woensdag 9 december zowel 's middags (voor kids) als 's avonds. Zo kunnen kids ook een mooie creatie maken! Jeannette heeft voor de kids dan ook hele gave paardenhoofden om te maken, dat is nog een verrassing! Eentje van dennengroen mag natuurlijk ook. Vanzelfsprekend wordt deze workshop volgens de Coronaprotocollen gegeven en zorgen we voor voldoende ruimte tussen de deelnemers. Deelname Kids € 12,50 pp en Volwassenen € 20,00 pp. Betaling alleen contant bij aanvang van de workshop. De opbrengsten gaan naar Villa Joep, het fonds tegen Neuroblastoom Kinderkanker! Neem een goede snoeischaar en een goed humeur mee. Voor de rest wordt gezorgd! Heb jij mooi, passend groen? Dan mag je dit natuurlijk meenemen!

    Ja hartstikke leuk! Ik kom ook zo'n gaaf paardenhoofd maken op 9 december en steun daarmee Villa Joep! Kom je niet alleen? Vul dan per persoon een contactformulier in!

    Ik geef me op voor de workshop op 9 december om:
    16-18 uur Kids18.30 - 20.30 uur20.30- 22.30 uur

    Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen