Opgave Ouder&Kindmiddag

  Wanneer: Zondag 6 juni (VOL) / zondag 27 juni 12 tot ca 14 uur
  Wat: een leerzame en gezellige middag
  Waar: op en om Manege Snorrewind

  Thema: Omgang met paarden, verzorging en opzadelen

  Op zondag 6 juni (VOL) en op zondag 27 juni organiseren we weer een leerzame Ouder&Kindmiddag. Vanaf ca 12 uur worden ouders samen met hun ruitertje op de manege verwacht. Veel ruiters en ouders hebben het afgelopen jaar niet of nauwelijks de kans gehad door Corona om zelf te leren op- en afzadelen van de pony. Ook de verzorging voor en na de rijles werd veelal door Team Snorrewind gedaan. Daarom organiseren we weer een middag waarin we dit samen gaan oefenen. Hoe benader je een pony. Waar moet je op letten, hoe moet je poetsen, waar hangt het tuig en hoe zadel je op. De ruitertjes gaan ook samen met de ouder te paard! Hoe leuk is dat! Als vader of moeder (begeleider) ook eens voelen hoe dat nu is, paardrijden!
  Een enorm gezellige en informatieve middag voor zowel ouder als ruiter! Let op: ouders moeten schoenen of laarzen met een hakje aan. Rijden met gymschoenen is uit veiligheidsoverweging niet toegestaan. Ook een lange broek wordt aangeraden. Open schoenen en teenslippers zijn op de manege nooit toegestaan.

  Kosten all-inn (ouder en kind samen incl. paardrijden en consumptie): € 47,50
  Bij afmelding na 30 mei blijven de kosten verschuldigd

  Ja, dat is leuk! Wij geven ons op voor de Ouder&Kindmiddag!

  Automatische incassoBetalen vooraf of op de middag

  Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen) of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen