Opgave Oliebollenspringen

29 december Oliebollenspringen geef je nu op via de site www.snorrewind.nl/opgaveoliebollenspringen

Manege Snorrewind organiseert elk jaar rond de Kerst een onderlinge springwedstrijd. Deze wedstrijd is laagdrempelig, zodat ook de beginnende springruiter al mee kan doen. Een mooie gelegenheid om wedstrijdervaring op te doen! We noemen deze wedstrijd Kerstspringen als hij vóór de Kerst plaatsvindt en Oliebollenspringen als hij….. juist!  Voor de beginnende ruiters zal het parcours erg laag gebouwd worden en wordt er door Team Snorrewind hulp geboden om het parcours rond te komen. Natuurlijk kunnen de meer gevorderde ruiters springen op de hoogte waarin ze normaal ook rijden. Deze wedstrijd staat vooral voor gezelligheid, oefening en samenzijn en voor elke ruiter is er een prijsje. Traditie is, dat de deelnemers enigszins het Kerst- en Feestthema uitdragen (niet verplicht). Je mag drie voorkeurspaarden/pony’s opgeven. Dit is echter geen garantie, de instructeurs delen je in op een voor jou geschikt paard of pony.

Ruiters die meedoen met Kerst- of Oliebollenspringen, maar niet rijden in de gespecialiseerde springlessen, kunnen het beste vooraf één of twee speciale springles(sen) volgen. Hierin wordt uitleg gegeven over het rijden van een parcours en geoefend.

  Er zijn lessen op: 24 november en 22 december 11 uur jeugd/volw, 3, 10 en 17 november 17 uur Kids
  ===========================================================

  Opgave Oliebollenspringen

  Oliebollenspringen: € 15,50, Pensionruiters € 10,50
  Afmelden kan tot 7 dagen voor aanvang van de les/wedstrijd. Wanneer je later afmeldt, blijft inschrijfgeld verschuldigd.

  Deelnemers die niet in de gespecialiseerde springlessen rijden, moeten vooraf minimaal 1 springles volgen, waarin wordt geoefend en het rijden van een parcours wordt uitgelegd. Kosten € 15,50 per les.

  Bij het Oliebollenspringen zullen de instructeurs je indelen op een voor jou geschikte pony of paard.

  Gezellig! Ik geef me op voor het Oliebollenspringen op 29 december (vanaf ca 12.00 uur)

  Je naam

  Je e-mailadres

  Betaling voor het Oliebollenspringen (en eventueel Oliebollenspringlessen) via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Voorkeur:  Ik doe ook mee met één (of meerdere) Oliebollenspringlessen:

  24 november 11 uur jeugd/volwassenen3 december 17 uur kids10 december 17 uur kids17 december 17 uur kids22 december 11 uur jeugd/volwassenen

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen