Opgave Oefenspringen

Manege Snorrewind organiseert meerdere keren per jaar Oefenspringen. Deze activiteit is laagdrempelig, zodat ook de beginnende springruiter al mee kan doen. Een mooie gelegenheid om parcourservaring op te doen! Dit kan ook op zondag 27 december a.s. Bij de beginnende springruiter zal hulp in het parcours staan en elke ruiter krijgt instructie-feedback. Voor de beginnende ruiters zal het parcours erg laag gebouwd worden en wordt er door Team Snorrewind hulp geboden om het parcours rond te komen. Natuurlijk kunnen de meer gevorderde ruiters springen op de hoogte waarin ze normaal ook rijden. Je mag drie voorkeurspaarden/pony’s opgeven. Dit is echter geen garantie, de instructeurs delen je in op een voor jou geschikt paard of pony.

Deze oefenspringactiviteit is ook erg geschikt voor ruiters die niet in de springlessen rijden. Zo kunnen ook zij ervaring in het parcoursrijden opdoen! In de week voorafgaand aan het Oefenspringen zullen wij hieraan ook extra aandacht geven in de reguliere lessen met het lesthema, waarbij uitleg wordt gegeven over het rijden van een parcours en wordt geoefend! Vanzelfsprekend wordt deze activiteit volgens de op dat moment geldende Coronaprotocollen gereden. Omdat er hierdoor minder startplekken zijn, hebben ruiters die niet meededen met de springcompetitie voorrang. Helaas zijn toeschouwers niet toegestaan. Wel is er de mogelijkheid om het springen van de ruiter die jij opgeeft te laten filmen en via Whatsapp te ontvangen. De bedoeling is dat er hiervoor 5 euro voor Villa Joep, het fonds tegen Neuroblastoom Kinderkanker, wordt gegeven. We vragen om dit contant, in een enveloppe met naam van de ruiter en het te Whatsappen telefoonnummer, vooraf te geven.

  Opgave Oefenspringen

  springen: € 15,50, Pensionruiters € 10,50
  Afmelden kan tot 7 dagen voor aanvang van de activiteit. Wanneer je later afmeldt, blijft inschrijfgeld verschuldigd.

  Bij het springen zullen de instructeurs je indelen op een voor jou geschikte pony of paard.
  Ja leuk! Ik geef me op voor het Oefenspringen op 27 december (vanaf ca 12.00 uur)

  Je naam

  Je e-mailadres

  Betaling voor het springen via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Voorkeur:  Ik wil graag een filmpje van bovenstaande ruiter ontvangen via mijn Whatsapp van het springen: janee
  Indien ja: ik betaal hiervoor contant 5 euro voor Villa Joep, voor aanvang van het oefenspringen, in een enveloppe met de naam van de ruiter erop.
  Mijn 06-nummer is (alleen indien een filmpje gewenst is):

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen