Opgave Oefenproef

    Opgave Losse F-oefenproef 2020 vanaf ca 12.15 uur

    Wil je in alle rust een oefenproef rijden? Je hoeft niet te strijden tegen andere ruiters. Wellicht geeft dit jou minder stress. Door een proef voor de jury te rijden, kun je aan de hand van het protocol en je punten goed zien hoe vergevorderd je bent, of je bijgeleerd hebt en waar je nog extra aan moet werken. Je rijdt deze proef wel in wedstrijdtenue. Na je proef kun je weer naar huis, het protocol wordt per mail naar je toegestuurd! We organiseren deze activiteit volgens de op dat moment geldende Coronaprotocollen.

    Bij meedoen aan de Oefenproef mogen deelnemers vier paarden/pony's als voorkeur opgeven. Dit is echter geen zekerheid, de instructeurs zullen je indelen op een voor jou geschikte pony of paard.

    Kosten per oefenproef:
    Abonnementhouders € 15,50
    Pensionpaard/-pony € 10,50

    Bij afmelding binnen 7 dagen voor aanvang blijft inschrijfgeld verschuldigd

    Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

    Ik geef me op voor de oefenproef!

    Je naam

    Je e-mailadres

    Ik start in F-proef klasse

    Betaling via:

    automatische incassocontante betaling (vooraf)

    Bij afmelding binnen 7 dagen van de startdatum blijft inschrijfgeld verschuldigd
    Bij contante of bankbetaling moet dit voor aanvang van de eerste wedstrijd voldaan zijn