Opgave Mini-ponykamp

  Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind organiseert tijdens de zomerkamp jaarlijks een ponykamp voor eigen ruiters tussen ca 6 en 14 jaar. Ook organiseren wij tijdens de zomervakantie een jeugdtrainingskamp. Tijdens diverse andere vakanties worden Ponykampdagen of een Mini-ponykamp georganiseerd. Kijk voor de diverse kampen en kampdagen in de agenda van Snorrewind. www.snorrewind.nl/agenda. Dit jaar is er in verband met de Coronacrisis en voorwaarden gekozen voor een miniponykamp. Korter en met een kleiner aantal deelnemers. Natuurlijk houden wij ons aan de (op dat moment) geldende Coronaregels van het RIVM en ons eigen protocol. Om toch alle kids de kans te geven om op ons vetgave kamp te komen, hebben wij meerdere miniponykampen georganiseerd. Omdat de kampen in juli zo'n succes waren maar niet alle kids mee konden doen, hebben we een extra minikamp ingepland!

  Het miniponykamp is van 10 augustus 09 uur tot 12 augustus 12 uur. (Van 12 augustus 13 uur tot 14 augustus 19 uur is het jeugdtrainingskamp). Het is altijd hartstikke gezellig en natuurlijk blijf je slapen. We gaan heel veel paardrijden, buitenritten maken, springles, voltige, enz enz. Ook krijg je theorieles en gaan we allerlei andere leuke activiteiten doen! Wat dacht je van een playbackavond, gek toneel, film of maffe spelletjes? Watergevechten? De kampleiding verzint elk jaar weer andere gezellige activiteiten. Genoeg te doen dus op het ponykamp van Snorrewind!

  Kosten pp all in: € 147,50. Bij afmelding binnen een week na aanvangsdatum blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Ja, leuk! Ik geef me op voor miniponykamp!

  Je naam

  Je e-mailadres

  Je leeftijd

  Ik betaal: via automatische incassovooraf contant/per bank

  Eventuele opmerkingen / dieet& beperkingen

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteitpublicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen