Opgave Mini-ponykamp

Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind organiseert tijdens de zomerkamp jaarlijks een ponykamp voor eigen ruiters tussen 6 en 14 jaar. Tijdens diverse andere vakanties worden Ponykampdagen of een Mini-ponykamp georganiseerd. Kijk voor de diverse kampen en kampdagen in de agenda van Snorrewind. www.snorrewind.nl/agenda. Dit jaar is er in verband met de Coronacrisis en voorwaarden gekozen voor een miniponykamp. Korter en met een kleiner aantal deelnemers. Natuurlijk houden wij ons aan de (op dat moment) geldende Coronaregels van het RIVM en ons eigen protocol. Om toch alle kids de kans te geven om op ons vetgave kamp te komen, hebben wij meerdere miniponykampen georganiseerd.

Het miniponykamp is dit jaar van 20 juli 09 uur tot 22 juli 12 uur, van 22 juli 13 uur tot 24 juli 19 uur, van 10 augustus 09 uur tot 12 augustus 12 uur of van 12 augustus 13 uur tot 14 augustus 19 uur! Het is altijd hartstikke gezellig en natuurlijk blijf je slapen. We gaan heel veel paardrijden, buitenritten maken, springles, voltige, enz enz. Ook krijg je theorieles en gaan we allerlei andere leuke activiteiten doen! Wat dacht je van een playbackavond, gek toneel, film of maffe spelletjes? Watergevechten? De kampleiding verzint elk jaar weer andere gezellige activiteiten. Genoeg te doen dus op het ponykamp van Snorrewind!

Kosten pp all in: € 147,50. Bij afmelding binnen een week na aanvangsdatum blijft inschrijfgeld verschuldigd

Ja, leuk! Ik geef me op voor miniponykamp!

Je naam

Je e-mailadres

Je leeftijd

Ik geef me op voor het ponykamp van:
20 tot 22 juli22 tot 24 juli10 tot 12 augustus12 tot 14 augustus

Ik betaal: via automatische incassovooraf contant/per bank

Eventuele opmerkingen / dieet& beperkingen

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteitpublicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen