Opgave Kerstspringen

16 december Kerstspringen, geef je nu op via de site www.snorrewind.nl/opgave

Manege Snorrewind organiseert elk jaar rond de Kerst een onderlinge springwedstrijd. Deze wedstrijd is laagdrempelig, zodat ook de startende springruiter al mee kan doen. Een mooie gelegenheid om wedstrijdervaring op te doen! Voor deze ruiters zal het parcours erg laag gebouwd worden en wordt er door Team Snorrewind hulp geboden om het parcours rond te komen. Natuurlijk kunnen de meer gevorderde ruiters springen op de hoogte waarin ze rijden. Deze wedstrijd staat vooral voor gezelligheid, oefening en samenzijn en voor elke ruiter is er een prijsje. Traditie is, dat de deelnemers enigszins het Kerstthema uitdragen (niet verplicht).

Ruiters die meedoen met Kerstspringen, maar niet rijden in de gespecialiseerde springlessen, kunnen het beste vooraf één of twee Kerstspringles(sen) volgen. Hierin wordt uitleg gegeven over het rijden van een parcours en geoefend. De lessen zijn op 28 november en 12 december. Om 17 uur voor kids, om 19 uur voor jeugd/volwassenen.

===========================================================

Opgave Kerstspringen

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Kerstspringen: € 15,00, Pensionruiters € 10,00
Afmelden kan tot 8 dagen van tevoren via het afmeldformulier. Wanneer je later afmeldt, blijft inschrijfgeld verschuldigd.

Deelnemers die niet in de gespecialiseerde springlessen rijden, moeten vooraf minimaal 1 springles volgen, waarin wordt geoefend en het rijden van een parcours wordt uitgelegd. Deze lessen zijn op 28 november en 12 december. Kids om 17 uur en jeugd/volwassenen om 19 uur. Kosten € 15,00 per les.

Bij het Kerstspringen zullen de instructeurs je indelen op een voor jou geschikte pony of paard.

Gezellig! Ik geef me op voor Kerstspringen op 16 december (vanaf 12.30 uur)

Je naam

Je e-mailadres

Betaling voor het Kerstspringen (en eventuel Kerstspringlessen) via:

automatische incassocontante betaling (vooraf)

Ik doe ook mee met één (of meerdere) Kerstspringlessen:

Kerstspringles 28 november 17 uur kidsKerstspringles 28 november 19 uur jeugd/volwassenenKerstspringles 12 december 17 uur kidsKerstspringles 12 december 19 uur jeugd/volwassenen