Opgave Kerstspelmiddag

In de Kerstvakantie organiseert Manege Snorrewind weer een gezellige Kerstspelmiddag. Dit jaar is dit op dinsdag 24 december van 13 tot 16 uur. Hebben je ouders mooi even de handen vrij om de laatste Kerstinkopen te doen! Je broertje of zusje mag namelijk ook mee! En nog leuker, je mag ook vriendjes of vriendinnetjes meevragen. Je hoeft niet te kunnen paardrijden. We gaan wel allerlei leuke Kerstspelletjes met en rond de pony's doen en natuurlijk gaan we ook knutselen. En wat dacht je van het Kerstverhaal over de pony's van Snorrewind wat Erna elk jaar vertelt?! Het is altijd een heel gezellige middag! Deze middag is voor kids van 4 t/m 13 jaar.

Kosten per kind all in: € 31 óf (alleen voor de ruitertjes van Snorrewind) 1 les van je kaart plus € 15,50 bijbetaling.
Bij afmelden na 17 december 2019 blijft inschrijfgeld verschuldigd.

OUDERS/BEGELEIDERS LET OP: komen er meerdere kinderen uit het gezin of komen er vriendjes mee? Geef dan elk kind apart op!

naam kind

Je e-mailadres

leeftijd kind

Ik betaal: via automatische incassovooraf contant/per bank
Ik betaal voor dit kind (meekomende kinderen kunnen niet van de leskaart van de ruiter betaald worden):
€31 euro€ 1 les van de kaart plus € 15,50

Eventuele opmerkingen / dieetbeperkingen

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen