Opgave Working Equitation

  Dit jaar organiseert Manege Snorrewind een Impuls Working Equitation (WE) Wedstrijd op 28 april. WE lessen zijn te volgen op 6 en 20 april.

  "Working Equitation is een veelzijdige discipline binnen de paardensport. Het is ontstaan in Zuid Europa vanuit het traditionele werken met koeien. Inmiddels is het wereldwijd een serieuze wedstrijdsport, waarin ruiter en paard hun niveau van dressuurafrichting tonen, deels in combinatie met praktijkgerichte hindernissen. Een goede dressuurmatige basis is noodzakelijk bij het rijden van de trails en het runderwerk. Paarden moeten licht aan de hulpen staan, wendbaar zijn en moedig; tijdens het werk met runderen bijvoorbeeld moet een kleine hulp voldoende zijn.
  (Tekst uit: workingequitationholland.nl). Beginnende WE-ruiters rijden een dressuurproef en een trail, wanneer de ruiter vergevorderd is, kunnen de WE-wedstrijden uit vier onderdelen bestaan, waaronder het koeien drijven.

  Met koeien gaan we niet werken, maar we gaan wel onderdelen uit de trail rijden en zullen op deze wedstrijd ook een F-proef rijden (promotiepunt telt wel mee in je vorderingen)! De trail wordt in de grote buitenbak verreden onder het oog van de jury.

  Manege Snorrewind biedt een Working Equitation pakket, waarin 1 les, een F-proef en de trail gereden wordt. Naast het pakket kun je natuurlijk altijd een tweede les volgen.

  Pakket (1 WE-les, 1 F-proef en trail): 45 euro, Pensionruiters met eigen paard: 30 euro
  Losse WE-les naast het pakket: 15,50, pensionruiters met eigen paard: 10,50
  Losse WE-les zonder deelname aan de wedstrijd: volgens lestarief losse lessen

  Je kunt drie voorkeuren voor een paard/pony opgeven, dit biedt echter geen garantie. De instructeurs zullen je op een geschikt paard/pony indelen.

  Je naam

  Je e-mailadres

  Ik schrijf me in voor de wedstrijd Working Equitation met F-proef op 28 april en wil
  les op 6 aprilles op 20 april
  (invullen indien van toepassing

  Ik wil NIET meedoen met de wedstrijd, maar wil wel graag een losse les Working Equitation volgen. Ik schrijf me in voor
  les op 6 aprilles op 20 april
  (invullen indien van toepassing)

  Mijn voorkeur voor een paard/pony is:


  Betaling via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Bij afmelding na 7 dagen voor begin les(pakket) blijft inschrijfgeld verschuldigd
  Bij contante of bankbetaling moet dit voor aanvang van de eerste les voldaan zijn

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen