Opgave Videoles

  In de Kerstvakantie organiseert Manege Snorrewind op 27 december een drietal videolessen. Er is keuze uit twee ochtend- en één middagles. Je rijdt een uur les in groepsverband. Deze les wordt geheel opgenomen op video door een cameraman (geen capcamera). Na het afzadelen gaan we in de kantine onder het genot van een kopje koffie/thee aan de hand van de opgenomen beelden de les terugkijken en bespreken. Uiterst leerzaam! Deze les is zowel voor Snorrewindruiters op een paard van de manege als voor pensionruiters. De exacte tijden van de lessen worden nog bekend gemaakt.

  Voor de videoles kun je drie voorkeurspaarden/pony's opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

  Kosten:
  Pensioncombinatie: € 21
  Manegeruiter € 31

  Bij afmelding na 19 december blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen) of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik geef me op voor de Videoles en heb een voorkeur voor:

  eerste ochtendlestweede ochtendlesmiddaglesgeen voorkeur

  Eerste keus (naam paard/pony)

  Tweede keus (naam paard/pony)

  Derde keus (naam paard/pony)

  Betaling via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Bij afmelding na 19 december blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Eventuele opmerkingen