Opgave Trofee

  Opgave Snorrewind Trofee

  Van woensdag 12 juni t/m zondag 16 juni juni a.s. is het weer zover, onze jaarlijkse meerdaagse wedstrijd om de Snorrewind Trofee zal worden verreden. Echt alle ruiters van Snorrewind - van piepjong tot senior - kunnen hieraan meedoen. Je kunt al starten in de klasse F1. Deelnemers mogen 3 voorkeurspony's of -paarden opgeven, echter dit is geen garantie. De instructeurs zullen je op een voor jou passende pony (paard) indelen. Je doet mee voor de Snorrewind Trofee als je zowel dressuur als springen (vanaf F3) rijdt. Wanneer je alleen dressuur rijdt (1 proef), telt je eventuele promotiepunt wel mee, maar je dingt niet mee naar de Trofee. Er is wel een prijzenklassement voor de dressuur en springen. Je kunt je niet alleen voor springen opgeven. Dressuur en springen op dezelfde pony/paard.

  individuele dressuur (F-proeven en KNHS-proeven):

  Woensdag 12 juni F-proeven Kids, vanaf 16 uur
  F-proeven Jeugd, vanaf 16 uur
  F-proeven Volwassenen, va 17 uur
  KNHS, va 17 uur
  Zaterdag 15 juni Kids va 16 uur

  individueel springen:
  Zondag 16 juni va 12.30 uur
  Prijsuitreiking alle disciplines zondag 16 juni aansluitend aan de springwedstrijd

  Individuele dressuur:
  Alle ruiters vanaf beginnend niveau (F1) kunnen meedoen aan deze dressuurproeven.
  Bij inschrijving wel even goed de 3 voorkeurpony’s of –paarden en de juiste klasse vermelden. Ook moet je zelf aangeven of er theorie gemaakt moet worden! Zie voor het F-proeven reglement het boekje : “Leren Paardrijden met Plezier” van de FNRS (aan de bar verkrijgbaar). Het invlechten van de paarden en pony’s dient zoveel mogelijk zelf geregeld te worden (er is hulp in de stallen aanwezig), evenals het voorlezen van de proeven. Vragen? Stel ze vooraf aan de instructeur.
  Voorlezen van F1 en F2 kinderen wordt verzorgd. Alle kinderen F3 en hoger, Jeugd en Volwassenen dienen zelf voor een voorlezer te zorgen. Wedstrijdtenue is niet verplicht, wel moeten de deelnemers er netjes en verzorgd uitzien met correctie rijkleding, cap en schoeisel.

  Het prijzenklassement wordt opgedeeld in leeftijdscategorieën:
  Kind (t/m 10 jaar)
  Jeugd (11 t/m 17 jaar)
  Volwassenen (vanaf 18 jaar)
  Alle kinderen winnen een prijs, voor jeugd en volwassenen verdient 1 op de 4 ruiters een prijs.
  De ruiters die bij hun paard of pony een KNHS-startpas bezitten en wedstrijden rijden zullen de KNHS-proeven rijden uit het KNHS boekje.

  Individueel springen:
  Voor de ruiters die F3 of hoger rijden en in de dressuur starten van de Snorrewind Trofee, is er de mogelijkheid om een springparcours te rijden op zondagmiddag 16 juni. Rijd je F3, overleg dan even met je instructeur. Wij hanteren net als bij de springcompetitie het FNRS springen. Vanaf klasse S-30 t/m klasse S-110. Alle foutloze ruiters komen in aanmerking voor een barrage welke op tijd zal worden verreden.
  Er zijn weer prijzenklassementen in de verschillende leeftijdsrubrieken: kind, jeugd, volwassenen
  1 op de 4 ruiters heeft een prijs.

  Snorrewind Trofee:

  Om de Snorrewind Trofee te kunnen winnen moeten de deelnemers op het zelfde paard of pony aan zowel individueel dressuur als individueel springen deelnemen. Per jury berekenen we de gemiddelde score van de hele wedstrijd. Dan kijken we hoeveel punten de ruiters boven of onder dit gemiddelde zitten, dat zijn de dressuurpunten. Daar halen we het aantal behaalde strafpunten van het klassieke parcours af en dan komen we op de eindscores van alle deelnemers aan de Snorrewind Trofee. De ruiter met de hoogste eindscore wordt de winnaar van de Snorrewind Trofee! Bij gelijk geëindigde in punten kijken we naar het resultaat van de barrage.

  Tarieven per onderdeel:

  Abonnementhouders € 15,50
  Pensionpaard/-pony € 10,50

  Bij afmelding na 4 juni blijft inschrijfgeld verschuldigd
  Bij contante of bankbetaling moet dit voor aanvang van de eerste wedstrijd voldaan zijn.

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

  Ik geef me op voor de Snorrewind Trofee!

  Je naam

  Je e-mailadres

  Ik start in klasse

  Mijn voorkeuren voor paard/pony zijn:

  Eerste keus (naam paard/pony)

  Tweede keus (naam paard/pony)

  Derde keus (naam paard/pony)

  Ik geef me op voor:
  DressuurSpringen

  Ik start graag op de hoogte:

  Betaling via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Bij afmelding na 4 juni blijft inschrijfgeld verschuldigd.
  Bij contante of bankbetaling moet dit voor aanvang van de eerste wedstrijd voldaan zijn

  Eventuele opmerkingen