Opgave themarit Herfst

Op zondag 25 oktober organiseren we weer een gezellige themarit. We vertrekken om 13 uur voor een drie uur durende herfsttocht door het mooie Twentse landschap. Tijdens deze rit houden we doorgaans een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. Ook niet-Snorrewind ruiters kunnen zich voor de buitenritten (en maaltijd) opgeven. Dit kan met eigen paard/pony of met een bij Manege Snorrewind gehuurd paard (pony). Voorwaarde is wel, dat u de rijkunst voldoende beheerst. Natuurlijk wordt deze rit gereden onder onze en de dan geldende voorwaarden van het Coronaprotocol.

De start is op Snorrewind en we eindigen bij Uitspanning De Pot waar we gezamenlijk op de deel een gezellige maaltijd nuttigen. Wij regelen de terugkomst van paarden en later ook ruiters. Bij de maaltijd zijn partners ook welkom. Geef dit vooraf even door! Mee eten niet verplicht.

Voor de Themarit kun je drie voorkeurspaarden/pony's opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

€ 46,50 voor abonnementhouders
€ 66,00 voor niet abonnementhouders (met paard van Snorrewind)
€ 26,00 pensionruiters en ruiters met eigen paard
Kosten bij de Pot op naberekening

Bij afmelding na 17 oktober blijft inschrijfgeld verschuldigd

Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit (publicatie startlijsten/uitslagen) of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik geef me op voor de Themarit op 25 oktober

Mijn voorkeuren voor paard/pony (geen garantie):

Eerste keus (naam paard/pony)

Tweede keus (naam paard/pony)

Derde keus (naam paard/pony)

Ik (wij) eet welniet mee bij de Pot in Markelo
met ééntwee persoon/personen

Ik betaal per automatische incassocontant vooraf

Eventuele opmerkingen