Opgave themarit

Op zondag 27 februari organiseren we weer een gezellige themarit. Dit keer wordt dit een Wintermaaltijdrit. We vertrekken om 13 uur voor een drie uur durende tocht door het mooie Twentse landschap. Tijdens deze rit houden we doorgaans een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. Na de rit staat er in de lekker warme kantine een heerlijke winterse maaltijd klaar voor de ruiters, maar ook voor introducees. Zo kan je partner ook een keer gezellig mee naar de manege. Ruiters en introducees moeten zich voor het diner wel vooraf opgeven. Overigens is mee eten niet verplicht. Ook niet-Snorrewind ruiters kunnen zich voor de buitenritten (en maaltijd) opgeven. Dit kan met eigen paard/pony of met een bij Manege Snorrewind gehuurd paard (pony). Voorwaarde is wel, dat u de rijkunst voldoende beheerst.

Voor de Themarit kun je drie voorkeurspaarden/pony's opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

€ 46,50 voor abonnementhouders
€ 66,00 voor niet abonnementhouders (met paard van Snorrewind)
€ 26,00 pensionruiters en ruiters met eigen paard
€ ??,?? wintermaaltijd incl. glaasje wijn/fris (ca € 15,00 pp)

Bij afmelding na 17 januari blijft inschrijfgeld verschuldigd

Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen) of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik geef me op voor de Themarit op 27 januari

Mijn voorkeuren voor paard/pony (geen garantie):

Eerste keus (naam paard/pony)

Tweede keus (naam paard/pony)

Derde keus (naam paard/pony)

Ik eet welniet
mee met de stamppotmaaltijd met personen

Ik betaal per automatische incassokontant vooraf

Eventuele opmerkingen