Opgave SGW pakket

In oktober wordt weer onze jaarlijkse cross gehouden. Deze onderlinge SGW wordt dit jaar gehouden op 12 (dressuur) en 13 (springen/cross) oktober. Let op: deze wedstrijd telt niet mee voor KNHS/F winst- of promotiepunten en alle deelnemers zijn verplicht om voorafgaand drie crosslessen te volgen. Het is een gezellige, leerzame en sportieve onderlinge uitdaging. Er zijn ook enkele plekken voor niet-Snorrewind ruiters met eigen paard. Weet je niet zeker of je al een cross kunt rijden? Informeer dan eens bij je instructeur! Je kunt je inschrijven voor lessen op woensdag (voorkeur paarden), zaterdag of zondag. Vol=vol Bodyprotector verplicht.

Snorrewind ruiters met eigen paard en ruiters van buitenaf kunnen ook inschrijven op deze crosslessen met SGW start.

Team Snorrewind deelt deze lessen en de paarden/pony's naar ervaring en springhoogte in. Ruiters met een manegepaard/pony mogen drie voorkeuren opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

Je schrijft je in voor een crosspakket. Dit houdt in: drie verplichte crosslessen plus een start voor de hele SGW (dressuur, springen en cross).

Crosslesdata:
Woensdagen: 18, 25 september, 2 oktober (na 17 uur- avond)
Zaterdagen: 21, 28 september, 5 oktober (overdag)
Zondagen: 22, 29 september, 6 oktober (overdag)

Crosspakketprijs*:
€ 125 Snorrewindruiter (abonnementhouder) met manegepaard/pony
€ 105 Snorrewindruiter met eigen paard/pony & Niet-Snorrewindruiter met eigen paard/pony
€ 90 Pensionruiter

* Bij afmelding binnen 10 dagen voor aanvang van de eerste les blijft inschrijfgeld verschuldigd. Betaling alleen voor aanvang van de eerste crossles via automatische incasso of contante betaling.

Je naam

Je e-mailadres

Eerste keuze (naam paard/pony)

Tweede keuze (naam paard/pony)

Derde keuze (naam paard/pony)

Ik rijd het liefst mee in de lessen op:
woensdagzaterdagzondag

Ik kan nooit lessen op:

Ik start in klasse
Ik start in het springen graag op de hoogte:

Betaling via:
automatische incassocontante betaling (vooraf)

Eventuele opmerkingen

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen