Opgave Paasspringen

===========================================================

Opgave Paasspringen maandag 22 april 2019

Tweede Paasdag is (net als bij het Kerstspringen) een mooie kans om wedstrijdervaring op te doen. De wat meer onervaren ruiter krijgt in het parcours hulp en er kan ingeschreven worden op allerlei hoogtes/laagtes.

Paasspringen: € 15,50, Pensionruiters € 10,50
Afmelden kan tot 8 dagen van tevoren via het afmeldformulier. Wanneer je later afmeldt, blijft inschrijfgeld verschuldigd.

Deelnemers die niet in de gespecialiseerde springlessen rijden, moeten vooraf minimaal 1 springles volgen, waarin wordt geoefend en het rijden van een parcours wordt uitgelegd. Lessen jeugd/volwassene op 17 april om 20 uur. Kidslessen zijn op 9, 16 (17 uur) en 17 april om 18 uur. Kosten € 15,50 per les.

Bij het Paasspringen zullen de instructeurs je indelen op een voor jou geschikte pony of paard. Overigens is - in tegenstelling tot bij het Kerstspringen - geen extra prijs voor de mooiste Paascreatie. Het is natuurlijk wel erg leuk als je je paard en jezelf op zijn Paasbest presenteert!

Gezellig! Ik geef me op voor Paasspringen op maandag Tweede Paasdag 22 april 2019 (vanaf 12.30 uur)

Je naam

Je e-mailadres

Betaling voor het Paasspringen (en eventueel Paasspringlessen) via:

automatische incassocontante betaling (vooraf)

Ik doe ook mee met één (of meerdere) Paasspringlessen:

Paasspringles 9 april 17 uur kidsPaasspringles 16 april 17 uur kidsPaasspringles 17 april 18 uurPaasspringles 17 april 20 uur jeugd/volwassenen

Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen). Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen