Opgave Mini-ponykamp

  Yes! In die lange Kerstvakantie kun je weer naar een miniponykamp op Snorrewind! Dit keer een aangepaste versie, een minimini ponykamp. Niet getreurd, het wordt net zo gezellig! En we gaan ook een F-proef rijden!

  Natuurlijk houden wij ons aan de (op dat moment) geldende Coronaregels van het RIVM en ons eigen protocol.

  De Kerstminiponykampen zijn op 3, 4 en 5 januari 2022. De Kerst is dan al voorbij, maar het is natuurlijk nog wel Kerstvakantie! Het is altijd hartstikke gezellig, dus komen!

  We organiseren twee miniponykampen op 3, 4 en 5 januari, elke morgen van 9 tot 12 uur en elke middag van 13 tot 16 uur. De instructeurs delen de ochtenden of middagen in naar niveau van de deelnemers. Dit hoor je dus nog. We gaan heel veel paardrijden, buiten rijden, een F-proef en we verzinnen natuurlijk ook andere leuke lessen en activiteiten op en rond de pony's! Genoeg te doen dus op het miniminiponykamp van Snorrewind!

  Kosten miniponykamp pp inclusief F-proef rijden: € 75,00. Valt een van jouw reguliere lessen in een feestdag? Dan kun je 1 les van je leskaart laten afstrepen en betaal je € 65,00.
  Bij afmelding binnen een week na aanvangsdatum blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Ja, leuk! Ik geef me op voor Kerstminiponykamp!

  Je naam

  Je e-mailadres

  Je leeftijd

  Ik betaal: via automatische incassovooraf per bank

  Eventuele opmerkingen

  Door dit formulier te versturen, ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze activiteit. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen