Opgave Hemelvaartsritten

  Op tweede Paas-, Pinkster- en Kerstdag plus Hemelvaart organiseert Manege Snorrewind heerlijke buitenritten. De Hemelvaartsritten zijn op 30 mei. Er is een drie uur durende rit van 06.00-09.00 uur en een twee uurs rit van 09.30-11.30 uur. Deze ritten zijn voor halfgevorderden en gevorderden, waarbij de drie uurs rit wel wat meer op tempo gereden wordt. Bij twijfel over je niveau voor de drie uurs rit vooraf overleg met je instructeur. Tijdens deze rit houden we doorgaans een korte stop, waarin we een drankje en versnapering aanbieden. De rit om 6 uur gaat over de Holterberg, waarbij we een korte stop hebben in ons stukje bos midden op de Holterberg. De rit van 09.30 uur zal over en rondom de Borkeld gereden worden. Ook niet-Snorrewind ruiters kunnen zich voor deze ritten opgeven. Dit kan met eigen paard/pony of met een bij Manege Snorrewind gehuurd paard (pony). Voorwaarde is wel, dat u de rijkunst voldoende beheerst.

  Voor de Hemelvaartsritten kun je drie voorkeurspaarden/pony's opgeven. De instructeurs gaan hun best doen hier rekening mee te houden, maar dit is geen garantie. Je wordt altijd ingedeeld op een voor jou passend paard.

  Drie uurs rit
  € 46,50 voor abonnementhouders met paard/pony van Snorrewind
  € 69,00 voor niet-abonnementhouders met paard/pony van Snorrewind
  € 27,50 met eigen paard/pony

  Twee uurs rit
  € 31 voor abonnementhouders met paard/pony van Snorrewind
  € 46 voor niet abonnementhouders met paard/pony van Snorrewind
  € 21 eigen paard/pony

  Bij afmelding na 22 mei blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Door je op te geven ga je ermee akkoord, dat Manege en Groepsaccommodatie Snorrewind je gegevens zal gebruiken voor de verwerking van dit formulier voor deze wedstrijd (publicatie startlijsten/uitslagen) of publicatie van ritgegevens. Ook worden er doorgaans foto's gemaakt voor publicaties. Wanneer je dit niet wilt, geef dit dan door aan info@snorrewind.nl. Kijk op www.snorrewind.nl/reglementen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik geef me op voor de Hemelvaartsrit van:

  drie uurs rit (06.00-09.00 uur)twee uurs rit (09.30-11.30 uur)

  Eerste keus (naam paard/pony)

  Tweede keus (naam paard/pony)

  Derde keus (naam paard/pony)

  Betaling voor deze buitenrit via:

  automatische incassocontante betaling (vooraf)

  Bij afmelding na 22 mei blijft inschrijfgeld verschuldigd

  Eventuele opmerkingen