Op ponykamp 2018

Oooowww wat duurt het nog lang voor het vakantie is……. Maarrrr…. nog wel lekker lang paardrijden. Maar ho eens! De vakantie duurt óók wel weg lang. Lekker op vakantie, eindeloos computeren, films kijken, buiten spelen.. maar ook wéér met je ouders mee naar een suffe activiteit, naar de oppas,wéér mee boodschappen doen…. KOM DUS EEN WEEKJE BIJ ONS OP PONYKAMP! Wij vieren ons kamp voor Snorrewind kids van 30 juli t/m 3 augustus. SUPERGAAF! Geef je gauw op!

Maandag 30 juli t/m vrijdag 3 juli

Een ponykamp voor “onze” kids van 6 t/m 13 jaar, elk rijniveau. Van maandagochtend 10 uur t/m vrijdagavond ca 19 uur. Op het programma staat onder andere veel serieus ponyrijden in groepjes, theorie behandelen, toiletteren….. maar ook de nodige onstspanning en gezelligheid! Superkamp met geweldige leiding en een leuk thema. We slapen in de slaapzalen met stapelbedden in de groepsaccommodatie. Dat wordt leuk!

€ 260 per persoon (incl. eten, drinken, snoep, uitstapje enz). Bij inschrijving dient een aanbetaling te worden gedaan van € 100. Het overige bedrag voor of bij aanvang van het kamp. Opgave in de kantine.