Maatregelen Corona – Manegelesklanten

Beste Snorrewind ruiters,
 
Naar aanleiding van de meest recente berichtgeving over de Coronacrisis, zijn wij deze avond met een kleine groep in crisisberaad. We zullen iedereen vanavond nog per mail op de hoogte brengen over de helaas noodzakelijke maatregelen die Snorrewind gaat treffen. Wanneer er hierop wijzigingen zijn, zullen wij je de komende tijd zo snel mogelijk per mail op de hoogte houden. Elke morgen tussen 9 en 12 uur zal een lid van Team Snorrewind op kantoor aanwezig zijn om vragen te beantwoorden. We verzoeken je om je vragen of opmerkingen zoveel mogelijk per mail te versturen.  Onze maatregelen zullen in elk geval t/m 5 april van kracht zijn. We verzoeken iedereen om de maatregelen van het RIVM omtrent hygiëne en sociale contacten in acht te nemen.
 
De volgende maatregelen zijn per direct van kracht:
 
Alle Manege groepslessen en Manege privélessen gaan tot en met 28 april niet door. De manege zal gesloten zijn voor bezoekers.
 
De kantine is geheel gesloten, er is dus ook geen zelfbediening.
 
In verband met hygiëne zal de nieuwe toiletgroep gesloten blijven. De toilet in hal 2 blijft open voor de pensionklanten en zal frequent schoongemaakt worden.
 
Pensionklanten, bijrijders en leaseklanten blijven hun eigen paard verzorgen, rijden en longeren op vooraf afgesproken tijden. Hierover krijgen zijn een separate mail.
 
Team Snorrewind zal de Snorrewind kudde naast de gebruikelijke verzorging dagelijks, rijden, longeren en in de weide of stapmolen zetten.
 
De geplande activiteiten (SGW groepen, Ouder & Kind middag en springcompetitie) zullen logischerwijs niet doorgaan.
 
We wensen iedereen wijsheid en gezondheid toe!
 
Groet, Team Snorrewind