Last van Blue Monday?

Blue Monday? Het hele jaar door staat Team Snorrewind klaar in het blauw om je (beter) te leren paardrijden. Toch last van een Blue Monday? Denk eens aan paardrijden, het is inspannend plezierig ontspannen bezig zijn!

Paardrijden werkt therapeutisch!

Bewust ontspannen ( in nieuwe of moeilijke situaties), vertrouwen op jezelf, vertrouwen op je lijf, grenzen verleggen van wat je kan en durft, drempels en initiatieven leren nemen, het relativeren van je eigen angsten, angsten en onzekerheden serieus leren nemen, vergroten van je zelfvertrouwen, ontdekken van je eigen kracht, ruimte leren innemen voor jezelf, aanraking, het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden ( lichaamstaal, contact maken, duidelijk en direct leren communiceren), leren contact aangaan met de ander en (stilstaan bij) jezelf, de teugels/touwtjes in handen nemen/krijgen. Het trainen van sociale en motorische vaardigheden, weerbaarheidstraining, grenzen leren verleggen van wat je kunt en durft, je angsten en onzekerheden serieus leren nemen en er toch verder mee komen. En bovenal: plezier! (via www.therapeutischpaardrijden.com)

Wist je dat: Snorrewind in reguliere lessen, privélessen en lessen van Stichting Paardrijden Gehandicapten (met speciaal opgeleide instructeurs) ook kinderen en volwassenen met een beperking of rugzakje begeleidt.