Gezocht: Teams voor de Hippolon

2015-12-13-13-08-09-2-klein

*GEZOCHT: Estafette Teams (springen, hardlopen en fietsen) die mee willen doen aan de Hippolon bij Snorrewind op 10 december a.s. Alle opbrengsten zijn voor Villa Joep!! Schrijf je nu vast in en ga trainen!* info@snorrewind.nl

Manege Snorrewind Markelo zet zich al jaren in voor een goed doel: Villa Joep. Naast een aantal activiteiten wordt er jaarlijks ook een Hippolon gehouden. De Hippolon is een multisport die uit meerdere disciplines in estafette, namelijk uit een springparcours te paard, fietsen en hardlopen. Dit jaar zal de Hippolon gehouden worden op zondag 9 december.
Teams bestaan uit drie deelnemers. Iedere deelnemer neemt een onderdeel voor zijn of haar rekening. Het springparcours zal bestaan uit zo’n zestien indoor (cross)sprongen, het fietsparcours zal over het buiten crossterrein gaan met de mountainbike over een lengte van ongeveer 2.5 kilometer en het loopparcours (binnen en buiten) zal over het terrein van de manege gaan en heeft een lengte van ca 1 kilometer. Het leuke is dat ook niet-ruiters mee kunnen doen en zich ook van hun sportieve kant kunnen laten zien. Deelnemers hoeven geen Snorrewind-ruiter te zijn, alle teams zijn welkom om zich in te schrijven!
Ieder team zal zelf zoveel mogelijk sponsoren zoeken( minimaal € 35,00 per team). Het gehele bedrag wordt overgedragen aan Stichting Villa Joep. Dit fonds zamelt geld in voor onderzoek, specifiek gericht tegen neuroblastoom kinderkanker. Lees er hier meer over.