Crossloop voor Mepal en ALS


Pensionruiter Bettina , eigenaresse van Yentl, werkt bij Mepal. Helaas is Yentl kortgeleden overleden, maar hij leeft voort met zijn foto op de mooie lunchboxes-lijn van Mepal. Een tijd geleden kregen de medewerkers van Nepal een intriest bericht; collega Alex bleek ALS te hebben. Er ging een schokgolf door het bedrijf, die al snel werd omgezet in actie. Er werd een sponsorloop op touw gezet en Bettina dacht direct aan Manege Snorrewind, het thuis van haar lieve Yentl, om de loop te houden. En zo kwam de bal aan het rollen. Morgen (zondag 21 oktober) komen zo’n 80 medewerkers met gezinsleden aan start in de kidsrun, wandel- en hardloopuitdaging op ons crossparcours. Uiteindelijk zullen zo’n 150 personen gesponsord de loopschoenen aantrekken, om collega Alex een hart onder de riem te steken, die zelf ook bij dit geweldige evenement aanwezig zal zijn. Ze hopen na een gezellige middag een mooie cheque te kunnen overhandigen aan een ambassadeur van ALS.

Dit betekent wel, dat na 12 uur hal 1 en 2 en de buitenbakken bezet zijn en dat het rijden in hal 3 wel erg onrustig zal zijn met een springkussen en veel mensen, muziek en gezelligheid. We vertrouwen op jullie begrip.

UPDATE:
Mepal schenkt door de sponsorloop op het crossterrein van Snorrewind voor een zieke collega een recordbedrag van 35 duizend euro aan Stichting ALS. Ook wij zijn stil en ontroerd en hebben kippenvel, maar warmen ons aan de geweldige collegialiteit, saamhorigheid en inzet van de medewerkers van Mepal!