Crossdata najaar bekend

De data voor losse crosslessen in het najaar staan online! Deze lessen zijn voor ruiters met eigen paard/pony, springlesruiters en ook voor ruiters van buitenaf, van BB niveau tot ervaren combinaties/ruiters.

Daarnaast is ook de inschrijving voor Bixiecrossles geopend! Voor de beginnende, onzekere of recreatieve crossruiter of ruiter met een jong/onervaren paard organiseert Manege Snorrewind speciale Bixiecrosslessen. In deze lessen zal er op een ontspannen en recreatieve manier extra aandacht en hulp zijn voor ruiter en paard en tevens zal de moeilijkheidsgraad van de hindernissen worden aangepast aan de combinaties. Er zijn losse bixiecrosslessen voor kinderen, jeugd én volwassenen. Op zondag 29 augustus is er tevens een Bixiecrossles speciaal voor de 40+ ruiters!

Snorrewindruiters die op een paard of pony mee willen doen met de onderlinge Snorrewind cross kunnen zich inschrijven voor een SGW Pakket, met drie lessen en starts in dressuur, springen en cross!

Meer info en inschrijving op de site onder opgave activiteiten. #crossenbijsnorrewind #horsepower #pleziermetjedier #eventingexperiencetwente #teamsnorrewind

Annavdfotografie