Actuele coronaprotocollen


De nieuw coronamaatregelen per zaterdag 13 november 18.00 uur hebben helaas ook consequenties voor onze lessen in de komende weken.
Het goede nieuws is dat we kunnen blijven sporten, maar er komen wel een aantal beperkingen bij vanaf zondag 14 november. We zetten zowel oud als nieuw hieronder even op een rij:
• Het coronatoegangsbewijs (CTB) is verplicht in onze binnenruimtes (hallen, stallen). Dit geldt voor iedereen vanaf 18 jaar. Ook bij een bezoek aan het toilet of de horeca geldt een CTB-plicht. Wij zullen een check doen, hou je QR code en ID bewijs bij de hand.
• Er mag geen publiek aanwezig zijn bij wedstrijden, lessen en trainingen. Het is alleen voor ruiters t/m 12 jaar toegestaan om 1 extra opzadelhulp (in het bezit van een CTB) mee te nemen naar onze stal. Andere begeleiders van ruiters mogen niet meer langs de rijbaan staan (binnen én buiten). Zij kunnen plaatsnemen in de kantine.
• Overal waar geen coronatoegangsbewijs geldt (buiten) is het verplicht om 1,5 meter afstand
• Tot 20.00 uur is onze horeca geopend. Hier is naast een CTB en een vaste zitplaats verplicht. Vanuit de kantine zijn de lessen in hal 1 te zien. Via een beamerscherm gaan we proberen ook de lessen in hal 2 zichtbaar maken, om het toch live te kunnen volgen vanuit de kantine. Voor de begeleiders van jeugdruiters die vanaf 20.00 uur rijden is er dus helaas geen mogelijkheid meer om tijdens de les in de kantine te verblijven. Wij willen op jullie verzoek voor deze periode wel gaan kijken of er op een ander dag/tijdstip een mogelijkheid voor de les is. Mocht je hier prijs op stellen, laat het ons dan weten per mail naar lessen@snorrewind.nl.
Het zal voor zowel jullie als voor ons allemaal weer lastig worden, maar we vertrouwen op jullie begrip en medewerking. Laten we samen blijven genieten van onze mooie sport! Kijk voor actuele en aanvullende informatie op http://www.snorrewind.nl/corona