Startlijst Enjoy the Ride

Download the PDF file .

Wij willen jullie verzoeken om een half uur voor je starttijd je te melden op het secretariaat, hier ontvang je een kaart waar je een consumptie voor kan krijgen aan de bar. Ook onderweg en na de rit heb je deze kaart nodig voor de consumpties. Ongeveer 5 minuten voor je starttijd kun je je paard voorbrengen op onze monsterbaan. Hier controleren we meteen of alle paarden correct zijn opgezadeld, aan gesingeld etc. Uiteraard wordt je geacht te rijden met een veiligheidshelm en correct schoeisel. (Het is niet zo dat wij je zullen weigeren aan deelname maar zien dit als een extra service voor ruiter en paard.)

Zomereditie: Er is (niet met onze manegepaarden) een mogelijkheid om na de rit deel te nemen aan een crosslesje in de buitenbak. Elk half uur start er een nieuwe groep. Je kunt je melden bij de buitenbak. Uiteraard is een bodyprotector verplicht. Wij hebben een paar bodyprotectors beschikbaar om uit te lenen.

We vragen je ook om te controleren of je betaling is voldaan? Wanneer wij dit niet correct hebben vermeld op de startlijst vernemen wij dit graag,

Zaterdagmiddag komt de definitieve startlijst te staan op www.snorrewind.nl,