Kleurplaat

KLIK HIER OM DE KLEURPLAAT TE KUNNEN PRINTEN

Beste leerkrachten,

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen! Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties.

Manege en groepsaccommodatie Snorrewind steunt dit initiatief van harte door een aantal leuke acties te organiseren. Tijdens de Open Dag op 16 september kunnen geïnteresseerden inschrijven op introductielessen. Gedurende de Albert Heijn Sportactie kan men zegels sparen om gratis te sporten, wat ook mogelijk is bij Manege Snorrewind. Voor kinderen op de basisscholen uit de omgeving is er een kleuractie, waarbij een gratis introductiepaardrijles voor een hele klas te winnen is!

We hopen dan ook van harte, dat ook uw school tijdens de Nationale Sportweek wat extra aandacht schenkt aan het belang van bewegen. Dat kan bijvoorbeeld door de kinderen mee te laten doen met de Snorrewind kleurplatenactie. Alle scholen uit de omgeving kunnen meedoen! Het kind met de mooiste kleurplaat in de betreffende categorie mag met zijn/haar hele klas naar Snorrewind voor een speciaal voor uw schoolklas georganiseerde Kijk&Doe morgen of middag met onder andere een rondleiding, pony poetsen, minipony Dolly en haar menkarretje en een ritje te paard!

U kopieert de kleurplaten en deelt deze uit in uw klas óf u vertelt in de klas dat de kids de kleurplaat thuis kunnen printen vanaf www.snorrewind.nl/kleurplaat. De leerlingen kunnen deze op school of thuis inkleuren en zelf inleveren bij Manege Snorrewind. Kleurplaten kunnen ingeleverd worden t/m 16 september 16 uur. Wanneer kinderen de kleurplaat komen inleveren tijdens de Open Dag op 16 september krijgen ze een kortingsbon voor les. Kleurplaten worden gejureerd in twee categoriën: groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8. Winnende schoolklassen krijgen persoonlijk bericht in week 38. Ook zullen de winnaars bekend worden gemaakt via de sociale media. De winnende klassen komen in 2017 op een nader af te spreken datum. De school regelt vervoer en begeleiding, Snorrewind regelt een gezellige en informatieve Kijk&Doe morgen of middag met als hoogtepunt een ritje te paard!

KLIK HIER voor alle acties van Snorrewind in de Nationale Sportweek