Enjoy the Ride

ZOMEREDITIE ENJOY THE RIDE 2017 : ZONDAG 11 JUNI

 

Inschrijfgeld: € 30,00 per combinatie inclusief ruiterverzorging.

Inschrijfgeld KNHS leden: € 25,00 per combinatie inclusief ruiterverzorging

 

Inschrijfgeld abonnement houders met manegepaard of -pony van Snorrewind  €55,00 inclusief ruiterverzorging

Inschrijfgeld niet-abonnementhouders met manegepaard of pony van Snorrewind € 65,00 inclusief ruiterverzorging

(Mogelijkheid) Inschrijfgeld grooms € 12,50

Betaling: vooraf bij inschrijving op  NL46RABO0301877777 ovv ETR en je naam. Alleen ná ontvangst startgeld plaatsing op de startlijst.

Inschrijving per mail naar wedstrijden@snorrewind.nl en na ontvangst betaling plaatsing op de startlijst.
Wij willen jullie verzoeken om een half uur voor je starttijd je te melden op het secretariaat, hier ontvang je een kaart waar je een consumptie voor kan krijgen aan de bar. Ook onderweg en na de rit heb je deze kaart nodig voor de consumpties. Ongeveer 5 minuten voor je starttijd kun je je paard voorbrengen op onze monsterbaan. Hier controleren we meteen of alle paarden correct zijn opgezadeld, aan gesingeld etc. Uiteraard wordt je geacht te rijden met een veiligheidshelm en correct schoeisel.

Op Zaterdag voorafgaand komt de definitieve startlijst te staan op www.snorrewind.nl,

NOTEREN: ENJOY THE RIDE 2017:  11 JUNI 

Enjoy the Ride

Enjoy the Ride staat voor onbezorgd buitenrijden in de mooiste gebieden, zonder te verdwalen.
Bij een Enjoy the Ride rit wordt de route van te voren uitgezet, zodat je niet hoeft te zoeken en de rit lekker op je eigen tempo kunt rijden. Je rijdt alleen of met een groepje. Halverwege en na afloop staat er een hapje en drankje voor je klaar.
Manege Snorrewind Markelo organiseert op zondag 11 juni een KNHS Enjoy the Ride paardrijtocht over onder andere de Vijf Heuvels van Markelo. Snorrewind ligt middenin meerdere aaneengesloten natuurgebieden, maar ook direct aan de A1, waardoor aanrijden eenvoudig is. De route is van tevoren uitgezet en de rit kan in eigen tempo worden gereden. Op drukke oversteekpunten helpen verkeershulpen met oversteken. Onderweg zijn diverse rustpunten en zijn er voor de deelnemers eten, drinken en versnaperingen. Voor de start is er koffie en thee met een Twentse lekkernij en na terugkomst wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Na terugkomst kunnen de combinaties nog deelnemen aan een crosslesje onder deskundige leiding (helaas niet voor paarden van Snorrewind). Meedoen kan alleen of in groepen en is voor elke ruiter met eigen paard of pony, of met één van Manege Snorrewind. Deelnemers moeten de rijkunst wel voldoende beheersen. KNHS leden krijgen korting. Meerijden kan alleen wanneer vooraf is ingeschreven en betaald via wedstrijden@snorrewind.nl. In de directe omgeving van Manege Snorrewind liggen diverse wandel-, fiets- en MTBroutes, zodat ook grooms, verzorgers en achterblijvers zich niet hoeven vervelen. Meer informatie op www.snorrewind.nl/enjoytheride/

 

WINTER ENJOY THE RIDE!!

Manege Snorrewind Markelo organiseert jaarlijks een wintereditie van de Enjoy the Ride. Houd onze AGENDA in de gaten voor de data van onze zomer- en winter-Enjoy the Ride ritten.

Inschrijfformulier Enjoy the Ride 2017